Váš specialista na instalaci Tepelných Čerpadel NIBE

Kdo jsme

Jsme přední česká firma specializující se na instalaci tepelných čerpadel, se zaměřením na vysoce kvalitní produkty značky NIBE. Naším posláním je poskytovat našim zákazníkům spolehlivá a energeticky úsporná řešení vytápění, která přispívají k pohodlí a udržitelnosti jejich domovů a komerčních prostor.

Naše služby

  • Konzultace a návrh řešení: Naši odborníci vám pomohou vybrat nejvhodnější tepelné čerpadlo podle vašich potřeb a specifikací vašeho objektu.
  • Profesionální instalace: Naše zkušené týmy zajišťují rychlou a efektivní instalaci s minimálním narušením vašeho provozu.
  • Servis a údržba: Nabízíme pravidelné kontroly a údržbu, aby vaše tepelné čerpadlo fungovalo optimálně po celou dobu své životnosti.

Tepelná čerpadla NIBE

Jako autorizovaný instalatér tepelných čerpadel NIBE jsme hrdí na to, že nabízíme špičková řešení od jednoho z nejuznávanějších výrobců na trhu. Tepelná čerpadla NIBE jsou známá svou vysokou účinností, spolehlivostí a inovativními technologiemi, které zajišťují optimální komfort a nízké provozní náklady.

Naše úspěchy

Máme za sebou stovky úspěšných realizací a mnoho spokojených zákazníků. Naše práce je naší nejlepší vizitkou a reference našich klientů jsou důkazem naší kvality. Díky našemu zaměření na detail a zákaznickou spokojenost jsme si vybudovali silné postavení na trhu.

Proč si vybrat Richard Gabriš – GAST s.r.o.?

  • Zkušenosti a odbornost: S léty praxe v oboru a desítkami úspěšných instalací tepelných čerpadel NIBE jsme vaší nejlepší volbou.
  • Kvalitní produkty: Spolupracujeme výhradně s renomovanými výrobci, což zaručuje dlouhou životnost a spolehlivost našich instalací.
  • Komplexní služby: Od první konzultace až po pravidelnou údržbu, poskytujeme kompletní servis.
  • Zákaznická spokojenost: Naši klienti nás doporučují dál díky našemu profesionálnímu přístupu a vysoké úrovni služeb.

Kontaktujte nás

Pokud hledáte spolehlivého partnera pro instalaci tepelného čerpadla NIBE, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme najít nejlepší řešení pro vaše potřeby.

Richard Gabriš – GAST s.r.o.
Email: fa.gast32@gmail.comTelefon: ++420 608 974 133

Investice do tepelného čerpadla je krokem k vyšší energetické efektivitě a ekologickému přístupu k vytápění. S firmou Richard Gabriš – GAST s.r.o. máte jistotu, že vaše investice bude v rukou zkušených profesionálů. Tepelná čerpadla NIBE vám přinesou nejen úsporu nákladů, ale také komfort a spolehlivost. Vyberte si nás pro vaši další instalaci a připojte se k našim spokojeným zákazníkům.

Napište nám pro nezávaznou nabídku

Kontakty Reference